Houten tafel van Eiken paneel

Onze paneeltafels worden voornamelijk gemaakt van massieve panelen van Europese Eik, maar wij hebben ze ook van andere houtsoorten zoals Siberische Lariks en Siberische Ceder. De tafels bestaan uit een aantal lamellen die samen één sterk en mooi geheel vormen.

Omdat onze paneeltafels worden samengesteld uit verschillende lamellen, kunnen ze op bijna ieder formaat geleverd worden. Breder dan één meter is mogelijk, evenals lengten tot drie meter. Ook zijn er verschillende stijlen verkrijgbaar: met korte lamellen (vingerlas) en doorlopende lamellen.

Onze vingerlas panelen geven extra stevigheid aan de al robuuste panelen. Panelen met een vingerlas samenstelling kunnen daardoor ook gebruikt worden in badkamers, keukens en op andere plekken waar het hout vaak in contact komt met water.

Houten tafel van Siberische Lariks - paneel

Uniek in ons assortiment zijn paneeltafels gemaakt van 'bevroren Eik' (frozen rings). In het hout van deze panelen zijn natuurlijke tekeningen te zien die ontstaan als het zó hard vriest, dat een boom meerdere maanden bevroren is. Mooie, lange witte ringen en golven lopen in de lengte door het hout heen.

De paneeltafels in ons assortiment zijn mooi, maar ook erg betaalbaar. Dat betekend dat er voor iedere portemonnee een tafelblad beschikbaar is. Onder onze paneeltafels kunnen diverse soorten houten en metalen onderstellen, waaronder enkele zeer betaalbare onderstellen.

Wij werken onze paneeltafels bij voorkeur af met speciale vloerolie. Maar ook het lakken of zelfs het onbehandeld laten van het hout is mogelijk. In onze showroom vindt u overal een voorbeeld van en we denken graag met uw mee.

 PANEELTAFELS  
 Geschikt voor binnen:  JA
 Geschikt voor buiten:  DEELS
 Maatwerk mogelijk:  JA
 Unieke kenmerken:  BETAALBAAR, VEELZIJDIG, STERK 
 Prijzen:  Vanaf €149 per blad

 

Close up hout lamel tafel Europese Eik