Houten tafel van Eiken paneel

Onze paneeltafels worden voornamelijk gemaakt van massieve panelen van Europese Eik, maar wij hebben ze ook van andere houtsoorten zoals Siberische Lariks en Siberische Ceder. De tafels bestaan uit een aantal lamellen die samen één sterk en mooi geheel vormen.

Omdat onze paneeltafels worden samengesteld uit verschillende lamellen, kunnen ze op bijna ieder formaat geleverd worden. Breder dan één meter is mogelijk, evenals lengten tot drie meter. Ook zijn er verschillende stijlen verkrijgbaar: met korte lamellen (vingerlas) en doorlopende lamellen.

Onze vingerlas panelen geven extra stevigheid aan de al robuuste panelen. Panelen met een vingerlas samenstelling kunnen daardoor ook gebruikt worden in badkamers, keukens en op andere plekken waar het hout vaak in contact komt met water.

Een onmiskenbare trend voor 2020 is tafels met een Scandinavische, armgeschaafde vellingkant. Nog niet overal verkrijgbaar, maar vanwege onze eigen productie bij ons al wel te bestellen. Ook uitvoeringen met zwart gebeitst hout, een andere woontrend voor aankomend jaar, leverbaar.

>> Lees verder op onze nieuwe website: Huis&Wiers wonen.