Deurtafel ovaal

Onze deurtafels zijn rechthoekige en ovale tafels die worden gemaakt van oude schuurdelen, zoals deuren, deurstijlen, kozijnen en gewelven.

De deurtafels hebben een landelijke, rustieke stijl. Ze zijn niet vlak geschuurd en kennen een grof oppervlak met zichtbare groeven en nerven. Aan de onderkant van onze deurtafels kunt u nog precies zien waar het hout vandaan komt: oude constructies.

Omdat het hout van onze deurtafels opnieuw gebruikt is, zijn de tafels een verantwoord product, er worden immers geen nieuwe bomen voor gekapt. Als er geen meubels van het hout in onze deurtafels zouden worden gemaakt was dit hout, helaas, gewoon voor verbranding gebruikt. Gelukkig is dat niet het geval en kunnen wij dit hout een tweede leven geven.

Deurtafel close up

De houtsoorten waarvan onze deurtafels worden gemaakt zijn onder andere Eik, Iep en Berk. Er wordt geen naaldhout voor onze deurtafels gebruikt, omdat dit minder gebruikt wordt voor deurstijlen en kozijnen.

Onze deurtafels zijn 5 tot 6 centimeter dik en kunnen met verschillende onderstellen gecombineerd worden. Vanwege de rustieke uitstraling van het hout, passen de tafels goed boven zowel houten als metalen onderstellen. In onze showroom laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

 DEURTAFELS
 
 Geschikt voor binnen:  JA
 Geschikt voor buiten:  DEELS
 Maatwerk mogelijk:  DEELS
 Unieke kenmerken:
 HERGEBRUIKT HOUT, OVAAL EN RECHT, BETAALBAAR 
 Prijzen:  Vanaf €399 per blad