Binnenkort vindt u hier meer informatie over onze metalen en houten onderstellen voor tafels en zitmeubels.

Wij bieden een groot aantal verschillende onderstellen aan, waaronder de bekende metalen kruis (X) / U / H / A onderstellen.

Naast deze poten en onderstellen, hebben wij ook enkele duurzame en unieke mogelijkheden:

  • Metalen onderstellen en plankdragers van gerecyclede water- en gasleidingen
  • Metalen maatwerk onderstellen, 100% uw eigen ontwerp gemaakt door Veluwse vakmensen
  • Houten onderstellen gemaakt van Veluws hout

Onze onderstellen hebben meestal een zwarte of antraciete poedercoating, maar kunnen ook met een blanke of witte coating worden geleverd.

Onze onderstellen worden aan de onderkant standaard voorzien van een bodemplaat voor het plakken van vilt. Hierdoor voorkomt u beschadigingen aan uw vloer. Wij leveren graag op maat gesneden anti-kras vilt 'coasters' mee.


Wat is poedercoaten?
 
Poedercoaten is een zogenaamd "elektrostatisch verfproces". 
 
Met perslucht wordt een speciaal 'negatief' geladen poeder op een 'positief' geladen onderstel gespoten. Door de elektrostatisch aantrekkingkracht blijft het poeder aan het bespoten object plakken, waarna het in een oven wordt verhit. Op deze manier krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna deze uithardt. 
 
Door de uitharding ontstaat een afwerking die harder en dikker is dan standaard lakken. In geval van lakken wordt er meestal een 30 micron dikke laag aangebracht, maar bij coating is het een 110 micron laag. Deze laag is krasbestendig, mooi afgewerkt en van hoge kwaliteit.

Onderaan deze pagina vindt u ook voorbeelden van onze maatwerk logo-onderstellen. Uw logo, afbeelding of naam kan hierin op unieke wijze worden weergegeven!

Zware kruispoten onderstel tafel

Metalen onderstel - gerecycelde buizen

Kruispoten en Matrix onderstellen

Lichte kruispoten onderstel tafel

Matrix kruispoot onder groot tafelblad

Industriele tafelpoot - logo - verroest

Industriele onderstel - logo - verroest